Selam, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Hesabına zaten giriş yapamıyorsun. Sadece tüm videoları reklamsız izliyorsun, müziğini arka planda çaldırabiliyorsun. Gayet hoş ve hatasız bir APK, sorun göremedim.
Yıllardır kullanıyorum ve bir problemle karşılaşmadım. Hem Vanced hem de MicroG açık kaynak kodlu olduğu için güvenmiyorsan gidip kodlarına bakabilirsin. Ayrıca resmi sitesi olan vancedapp.com'dan indirmeyi unutma.
Merhabalar. Malum böyle bir uygulama mevcut ve reklam engelleme özelliğinden dolayı çok cazip geliyor. Acaba güvenli midir kullanmamızda bir sakınca var mıdır?
Yıllardır kullanıyorum ve bir problemle karşılaşmadım. Hem Vanced hem de MicroG açık kaynak kodlu olduğu için güvenmiyorsan gidip kodlarına bakabilirsin. Ayrıca resmi sitesi olan vancedapp.com'dan indirmeyi unutma.
MicroG'yi yüklersen hesabına giriş yapabiliyorsun.
Evet güvenilir ve normal youtube uygulamasından daha kullanışlı.
Ek olarak ayarladan SponsorBlock'u açmayı unutmayın. Otomatik olarak video içindeki reklamları atılıyor.
Evet güvenilir ve normal youtube uygulamasından daha kullanışlı.
Ek olarak ayarladan SponsorBlock'u açmayı unutmayın. Otomatik olarak video içindeki reklamları atılıyor.