Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.033 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Şubat 2022 #21 DarkReader dedi: MicroG kullanmazsanız sıkıntı olmaz, açık kaynaklı diye biliyorum. Github sayfası da var. YouTube Vanced Güvenilir mi? Merhabalar. Malum böyle bir uygulama mevcut ve reklam engelleme özelliğinden dolayı çok cazip geliyor. Acaba güvenli midir kullanmamızda bir sakınca var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... MikroG de açık kaynak kodlu. Mr. Patrick Bateman dedi: Bulamadım MicroG de mi bu özellik? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmına girip aşağıya kaydırın. Orada SponsorBlock ayarları diye gözüküyor. reptile dedi: Kullanmak için MicroG gerekmiyor ki? Ben o olmadan kullanıyorum. Eğer yeni sürümlerde öyleyse bilemem. Genişletmek için tıkla... Cihazın rootlu ise MicroG'ye gerek kalmıyor. Rootlu değilse kurman gerekiyor diye biliyorum.
DarkReader dedi: MicroG kullanmazsanız sıkıntı olmaz, açık kaynaklı diye biliyorum. Github sayfası da var. YouTube Vanced Güvenilir mi? Merhabalar. Malum böyle bir uygulama mevcut ve reklam engelleme özelliğinden dolayı çok cazip geliyor. Acaba güvenli midir kullanmamızda bir sakınca var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... MikroG de açık kaynak kodlu. Mr. Patrick Bateman dedi: Bulamadım MicroG de mi bu özellik? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmına girip aşağıya kaydırın. Orada SponsorBlock ayarları diye gözüküyor. reptile dedi: Kullanmak için MicroG gerekmiyor ki? Ben o olmadan kullanıyorum. Eğer yeni sürümlerde öyleyse bilemem. Genişletmek için tıkla... Cihazın rootlu ise MicroG'ye gerek kalmıyor. Rootlu değilse kurman gerekiyor diye biliyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 10 Şubat 2022 #22 Indra128 dedi: Rootlu değilse kurman gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Değil. Kullanabiliyorum.
Indra128 dedi: Rootlu değilse kurman gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Değil. Kullanabiliyorum.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.033 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Şubat 2022 #23 reptile dedi: Değil. Kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümlerde oluyormuş galiba. Yeni sürümlerde yüklemen gerekiyor.
reptile dedi: Değil. Kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümlerde oluyormuş galiba. Yeni sürümlerde yüklemen gerekiyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 10 Şubat 2022 #24 Indra128 dedi: Yeni sürümlerde yüklemen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum işte. Ben eski sürümü kullanıyorum hâlâ.
Indra128 dedi: Yeni sürümlerde yüklemen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum işte. Ben eski sürümü kullanıyorum hâlâ.