4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #21 CelalShengor dedi: Newpipe nasıldır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Newpipe'a ben bakmıştım bana biraz ham geldi o uygulama biraz daha geliştirilmesi lazım. LibreTube'a bakabilirsiniz.
CelalShengor dedi: Newpipe nasıldır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Newpipe'a ben bakmıştım bana biraz ham geldi o uygulama biraz daha geliştirilmesi lazım. LibreTube'a bakabilirsiniz.
BerkCL Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 431 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #22 Çıktığından beri kullanıyorum ben bir sıkıntı yaşamadım. Hem reklamları önlemesi dışında normal youtubeda olmayan bayağı bir özelliiği de var.
Çıktığından beri kullanıyorum ben bir sıkıntı yaşamadım. Hem reklamları önlemesi dışında normal youtubeda olmayan bayağı bir özelliiği de var.
awuin Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #23 CelalShengor dedi: Newpipe nasıldır hocam. Genişletmek için tıkla... Youtube'a göre daha basit bir program ama bazıları bu basitliği sevmiyor. Onun dışında Youtube Premium ile aynı özelliklere sahip. Bağış odaklı oldukları için ücretsizler. GitHub - TeamNewPipe/NewPipe: A libre lightweight streaming front-end for Android. GitHub sayfası da bu.
CelalShengor dedi: Newpipe nasıldır hocam. Genişletmek için tıkla... Youtube'a göre daha basit bir program ama bazıları bu basitliği sevmiyor. Onun dışında Youtube Premium ile aynı özelliklere sahip. Bağış odaklı oldukları için ücretsizler. GitHub - TeamNewPipe/NewPipe: A libre lightweight streaming front-end for Android. GitHub sayfası da bu.