YouTube Vanced kullanan var mı?

Vancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor.
Çalınma olabilir güvenli değil. Başka hesapla kullanın.
Geçen burada konu açmıştım.Bu cevapları aldıktan sonra hemen sildim.Bu arada açık kaynak ne demek oluyor ?
Kendi sitesinden indirdim.
Hayır, öyle bir kaide yok. Uzun zamandır kullanıyorum, ana Google hesabım ile oturum açtım ve kullanıyorum bir probleme rastlamadım.

Hesabımı bağladım ama yine de riske atmamak için Steam vs. uygulamalarımı Microsoft hesabıma taşıyabilirim belki.

Son düzenleme:
Bu arada açık kaynak ne demek oluyor?
Kaynak kodları herkese açık. Bu kodları inceleyen binlerce yazılımcı var, bir güvenlik sorunu olsa mutlaka ortaya çıkardı.
Vanced'i yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık, ama kullanmanızı önermiyoruz diyor.
Biraz bakındım fakat nerede öyle demişler, bulamadım. XDA (Android geliştiricileri forumu) forumlarında kendi sitesinden indirildiği takdirde güvenli olduğu söyleniyor.
Resmi Vanced sitesi: YouTube Vanced

Yine de hâlâ şüphelerin varsa yeni bir hesap açıp onu kullanabilirsin.

Açmıştım daha önce konuyu.Siteden biri öyle dedi bana.

Alternatif olarak NewPipe kullanılabilir. Google hesabınızla giriş yapmadan kanalları takip edebilir, oynatma listeleri oluşturabilirsiniz ayrıca arka planda çalma özelliği ve pop-up olarak yürütme özelliği de mevcut.

Hesabımla kullanmak istiyorum ama ona da bakarım bir ara.Yotube vanced kullanmaya karar vermiştim araştırdım hesabınızla kullanmayın diye bir yazıya rastlamadım keşke önceki açtığım konudaki arkadaş kaynak gösterseydi.Nereden görmüş ?Önceki konuya yazıp sorayım bakalım nerden görmüş öyle bir yazı.MicroG zararlı bir yazılım değil diyorlar onu kullanıp açtım oturumumu

Selam şu anda vanced uygulamasını kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…