kad1rb Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 273 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #31 Bu uygulamayı daha yeni keşfettiğim için biraz da üzgünüm çok geç de olsa bir arkadaşım sağ olsun indirdim bunu. Google hesabımla giriş yapmadım biraz bakıyım dedim ama bir sıkıntı olmuyor belli ki güvenilir gibi. Bu arada, Android >>>>>>>
Bu uygulamayı daha yeni keşfettiğim için biraz da üzgünüm çok geç de olsa bir arkadaşım sağ olsun indirdim bunu. Google hesabımla giriş yapmadım biraz bakıyım dedim ama bir sıkıntı olmuyor belli ki güvenilir gibi. Bu arada, Android >>>>>>>
Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Eylül 2021 #32 Kullanıyordum, son güncellemeden sonra beni atıyor.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 30 Eylül 2021 #33 Biraz pimpirikli olduğumdan kullanmıyorum. Onun yerine YT Premium'un öğrenci paketini Papara ile birlikte kullanıyorum. Ayda 5 TL'ye geliyor.
Biraz pimpirikli olduğumdan kullanmıyorum. Onun yerine YT Premium'un öğrenci paketini Papara ile birlikte kullanıyorum. Ayda 5 TL'ye geliyor.