Edward Kenway Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 61 Yer London-UK 2 Mayıs 2020 #1 Kendi hesabımla girsem çalınma gibi bir durum olur mu? Araştırdım biraz 2 yıldır varmış bu APK. Bayağıda kullanan mevcut. Sorun yaşayan da görmedim giriş yapmaya da çekiniyorum bir taraftan oynanmış uygulama sonuçta.
Kendi hesabımla girsem çalınma gibi bir durum olur mu? Araştırdım biraz 2 yıldır varmış bu APK. Bayağıda kullanan mevcut. Sorun yaşayan da görmedim giriş yapmaya da çekiniyorum bir taraftan oynanmış uygulama sonuçta.
L Lindows Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer Fukuoka / Japonya 2 Mayıs 2020 #2 Wancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor.
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #3 Çalınma olabilir güvenli değil. Başka hesapla kullanın.
Edward Kenway Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 61 Yer London-UK 2 Mayıs 2020 #4 Lindows dedi: Wancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Giriş yapmıştım.Çıktım sonra şifre değiştirmeme gerek var mıdır sizce ? Lindows dedi: Wancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Bizden kaynaklı değil biz çalmayız ama çalınabilir demek istediler galiba.Güvenlik açığı falan yapıyor muhtemelen. Lindows dedi: Wancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama herhangibir öyle bir yazıya rastlamadım? Mümkünse gösterebilir misiniz nerede belirtmiş? Son düzenleme: 4 Mayıs 2020
Lindows dedi: Wancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Giriş yapmıştım.Çıktım sonra şifre değiştirmeme gerek var mıdır sizce ? Lindows dedi: Wancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Bizden kaynaklı değil biz çalmayız ama çalınabilir demek istediler galiba.Güvenlik açığı falan yapıyor muhtemelen. Lindows dedi: Wancedi yapan adamlar oturum açma eklentisini yaptık. Ama kullanmanızı önermiyoruz diyor. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ama herhangibir öyle bir yazıya rastlamadım? Mümkünse gösterebilir misiniz nerede belirtmiş?