T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 1 Kasım 2020 #11 Bence kullanmayın o uygulamayı. Bana pek güvenilir gelmedi. AdBlock içeren tarayıcılardan izleyin.
havuçç Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 283 Yer Havuç Tarlası :) 2 Kasım 2020 #12 The Batman dedi: Bence kullanmayın o uygulamayı. Bana pek güvenilir gelmedi. AdBlock içeren tarayıcılardan izleyin. Genişletmek için tıkla... Yandex'te AdGuard kullanırsanız da reklam yemezsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
The Batman dedi: Bence kullanmayın o uygulamayı. Bana pek güvenilir gelmedi. AdBlock içeren tarayıcılardan izleyin. Genişletmek için tıkla... Yandex'te AdGuard kullanırsanız da reklam yemezsiniz.
Chairman Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer İstanbul 15 Temmuz 2021 #13 Ben hep vanced kullanıyorum. Tüm sitelerede bu forum dahil reklam engelleyicilerle giriyorum. Çok işe yarıyor şu an 2 haftadır bilgisayarda 0 reklam Opera kullanın tüm reklamları engelliyor. Güzel icat.
Ben hep vanced kullanıyorum. Tüm sitelerede bu forum dahil reklam engelleyicilerle giriyorum. Çok işe yarıyor şu an 2 haftadır bilgisayarda 0 reklam Opera kullanın tüm reklamları engelliyor. Güzel icat.