R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #11 serkanyoruk92 dedi: Yetersiz kalacak bir süre sonra işlemci eski bir işlemci. DDR3 bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bütceyi 600TL zanetim o yüzden bunu attım.
serkanyoruk92 dedi: Yetersiz kalacak bir süre sonra işlemci eski bir işlemci. DDR3 bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bütceyi 600TL zanetim o yüzden bunu attım.
5 546263 Decapat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 33 20 Mayıs 2022 #12 serkanyoruk92 dedi: Yetersiz kalacak bir süre sonra işlemci eski bir işlemci. DDR3 bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... dediklerimi karşılayacak bi şeyler yazabilir misin sana zahmet olmazsa bütçe 2k laptop felanda olabilir fark etmez sadece kasma donma olmasın açılırken takılmasın yeterli oyun oynamayacağım zaten
serkanyoruk92 dedi: Yetersiz kalacak bir süre sonra işlemci eski bir işlemci. DDR3 bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... dediklerimi karşılayacak bi şeyler yazabilir misin sana zahmet olmazsa bütçe 2k laptop felanda olabilir fark etmez sadece kasma donma olmasın açılırken takılmasın yeterli oyun oynamayacağım zaten