Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 8 Eylül 2020 #1 Beyler YouTube ve podcast’e başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için sizce bu mikrofon yeterli midir? Lastvoice BM800 YouTuber mikrofon + 7.1 ses kartı seti (siyah) Lastvoice BM800 Youtuber Mikrofon + 7.1 Ses Kartı Seti Kitabı Yoksa WoMic mi kullanayım? Başlangıç için uygun fiyata daha iyi önerisi olan varsa da yazabilir.
Beyler YouTube ve podcast’e başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için sizce bu mikrofon yeterli midir? Lastvoice BM800 YouTuber mikrofon + 7.1 ses kartı seti (siyah) Lastvoice BM800 Youtuber Mikrofon + 7.1 Ses Kartı Seti Kitabı Yoksa WoMic mi kullanayım? Başlangıç için uygun fiyata daha iyi önerisi olan varsa da yazabilir.
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #2 Merhaba, hazır üstünden vakit geçmişken almışsındır diye düşünüyorum. Ne aldın acaba? Ben de almayı düşünüyorum da BM800.
Merhaba, hazır üstünden vakit geçmişken almışsındır diye düşünüyorum. Ne aldın acaba? Ben de almayı düşünüyorum da BM800.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #3 Bettlejuice dedi: Merhaba, hazır üstünden vakit geçmişken almışsındır diye düşünüyorum. Ne aldın acaba? Ben de almayı düşünüyorum da BM800. Genişletmek için tıkla... Hocam Boya aldım. Ses kalitesi gayet güzel. Ama kullanmıyorum. Öyle kaldı.
Bettlejuice dedi: Merhaba, hazır üstünden vakit geçmişken almışsındır diye düşünüyorum. Ne aldın acaba? Ben de almayı düşünüyorum da BM800. Genişletmek için tıkla... Hocam Boya aldım. Ses kalitesi gayet güzel. Ama kullanmıyorum. Öyle kaldı.
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #4 Cenkkaraman dedi: Hocam boya aldım. Ses kalitesi gayet güzel. Ama kullanmıyorum. Öyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, Boya derken markası mı boya?
Cenkkaraman dedi: Hocam boya aldım. Ses kalitesi gayet güzel. Ama kullanmıyorum. Öyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, Boya derken markası mı boya?
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 13 Aralık 2020 #5 Bettlejuice dedi: Nasıl yani, Boya derken markası mı boya? Genişletmek için tıkla... Evet. Boya m1 yaka mikrofonu diye aratın çıkar. Sağlamdır. Yayın için gider yani. BM 800 almak için phantomda almak lazım.
Bettlejuice dedi: Nasıl yani, Boya derken markası mı boya? Genişletmek için tıkla... Evet. Boya m1 yaka mikrofonu diye aratın çıkar. Sağlamdır. Yayın için gider yani. BM 800 almak için phantomda almak lazım.
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #6 Cenkkaraman dedi: Evet. Boya M1 yaka mikrofonu diye aratın çıkar. Sağlamdır. Yayın için gider yani. BM 800 almak için Phantom'da almak lazım. Genişletmek için tıkla... BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Konsender Fiyatları ve Özellikleri ses kartı hediyesi var Phantom ses kartı sanırım, alınır mı sizce yoksa kullanılmaz mı? Ben yaka mikrofonu sevmiyorum da.
Cenkkaraman dedi: Evet. Boya M1 yaka mikrofonu diye aratın çıkar. Sağlamdır. Yayın için gider yani. BM 800 almak için Phantom'da almak lazım. Genişletmek için tıkla... BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Konsender Fiyatları ve Özellikleri ses kartı hediyesi var Phantom ses kartı sanırım, alınır mı sizce yoksa kullanılmaz mı? Ben yaka mikrofonu sevmiyorum da.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 14 Aralık 2020 #7 Bettlejuice dedi: BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Konsender Fiyatları ve Özellikleri ses kartı hediyesi var Phantom ses kartı sanırım, alınır mı sizce yoksa kullanılmaz mı? Ben yaka mikrofonu sevmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Yok Phantom değil. Phantomlular 400₺’den başlıyor.
Bettlejuice dedi: BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Konsender Fiyatları ve Özellikleri ses kartı hediyesi var Phantom ses kartı sanırım, alınır mı sizce yoksa kullanılmaz mı? Ben yaka mikrofonu sevmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Yok Phantom değil. Phantomlular 400₺’den başlıyor.