Youtube ve Twitch için mikrofon önerisi

KaeGx

Hectopat
Daha fazla  
Hepinizi selamlar.Bir hevesle YouTube ve Twitch platformunda yayın ve video tarzı düşüncelerim var. Elimde 600 700 lira arası bir bütçe var.Tek eksiğim iyi bir mikrofon önerilerinizi bekliyorum.

Fifine K669b alın rahatınıza bakın. Kendi Twitch yayınlarımda memnuniyetle kullanıyorum.
Almayı düşünüyorum ama mikrofon standı yok ürünün ek olarak diğer mikrofon standlarıyla uyumu yok diye duydum.Sen kullanıyorsan mikrofon standın var mı varsa uyumlu olanın linkini atabilir misin ?

Almayı düşünüyorum ama mikrofon standı yok ürünün ek olarak diğer mikrofon standlarıyla uyumu yok diye duydum. Sen kullanıyorsan mikrofon standın var mı varsa uyumlu olanın linkini atabilir misin?

Fifine T669 modeli aynı mikrofonun boom ARM, popfilter, shockmount içeren paketi.

Bağlantıyı bıraktım ama stokları bitmiş maalesef. Reklam olmayacağını umarak, nasıl kullandığımı görmeniz için Twitch kanalımı da ekleyeyim.

Arsey ticaret diye bir firma getiriyor Fifine mikrofonlari. Gecen sene almistim T669 modelini sitelerinden, daha ucuza geliyor hepsiburadaya vs kiyasla.

Son düzenleme:
Fifine T669 modeli aynı mikrofonun boom ARM, popfilter, shockmount içeren paketi.

Bağlantıyı bıraktım ama stokları bitmiş maalesef. Reklam olmayacağını umarak, nasıl kullandığımı görmeniz için Twitch kanalımı da ekleyeyim.
T669 modelini alacaktım ama stokta yok evet maalesef firmayla iletişime geçtim ama 13 Martta stok yenileneceğini söyledi.Masaya başlayacağım mikrofon standlere uyma durumu olsa direkt ayrı bir mikrofon stand ve K669b modelini alacağım şuan düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum bakalım.
Arsey ticaret diye bir firma getiriyor Fifine mikrofonlafi. Gecen sene almistim T669 modelini sitelerinden, daha ucuza geliyor hepsiburadaya vs kiyasla.
Set stoğu kalmamış mikrofon stand sette lazım bana maaleset

Almayı düşünüyorum ama mikrofon standı yok ürünün ek olarak diğer mikrofon standlarıyla uyumu yok diye duydum. Sen kullanıyorsan mikrofon standın var mı varsa uyumlu olanın linkini atabilir misin?

Fifene çok hassas bir mikrofondur bu arada odadaki ya da dışardaki sesleri rahatlıkça alır yayınlarınızdada klavye sesleri olsun rahat duyuluyor dikkat edilmesi gereken bir özelliği bu haberiniz olsun.

Fifene çok hassas bir mikrofondur bu arada odadaki ya da dışardaki sesleri rahatlıkça alır yayınlarınızdada klavye sesleri olsun rahat duyuluyor dikkat edilmesi gereken bir özelliği bu haberiniz olsun.
İyi ayar yaparsan pek sıkıntı yok diye biliyorum zaaten yayın için istiyor arkadaş mikrofon sesini üstünden 50ye getşr sonra sesi filtrele temiz zaaten tüm mikrofonlar ses alır önemli olan ayarlanabilecek seviyede olması bir de nvidia broadcast varsa fifine t669 bence her türlü alınır tavsiye ederim daha almadıysanız

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı