YouTube ve Twitch için webcam önerisi

266305

Kilopat
C310 kameram bozulduğu için yeni kamera almak zorunda kaldım. 5 senedir bunu kullandım, memnundum her açıdan. Şu an için A4Tech PK-910h düşündüm fakat pek emin olamadım kalitesinden, sürücünden yine mi 310 alsam yoksa 505 mi bakayım?
YouTube'da video çekmek için + Twitch vesaire için 920'yi düşündüm de çok pahalı ve o kadar için şu an gereksiz belli bir kitlede değilim çünkü.

bir de böyle bir şey buldum bu nasıldır ? Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Hala satışta mı bilmem ama 1080p 60 Hz olan spedal marka kameram var ben gayet memnunum Amazon'dan almıştım bakabilirsin.

Ben bunu kullanıyorum 1 senedir ve bunla yayın açan arkadaşım dahi var. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu fiyata muadillerini sollar nitelikte bir kalitede. Çok kişiye de aldırdım ve hepsi çok memnun. Görüş açısı falan da tam yayıncılık için birebir. Hele ki tam karşıdan değil de hafif sağdan setup falan gözükecek şekilde kullanıyorum. Muazzam keyifli ve cool.

Son düzenleme:
Amazon linkini gönderdiğiniz webcami kullanıyorum. Netliği vs. çok güzel özellikle uygulaması dolayısıyla mikrofonu çok kaliteli dip ses vs. yok. Tripod bağlantısı oluşu flan da avantaj. Ama oto focus yok maalesef bu üründe ben şuan alacak olsam oto focuslu bir model bakardım. Hatta aynı markanın oto focuslu modelini tercih ederdim.

CREATIVE Live! Cam Sync 1080p V2 ve bunun arasında kaldım şu an

CREATIVE Live Cam Sync 1080p V2 ve bunun arasında kaldım şu an

CREATIVE Live Cam Sync 1080p V2 ve bunun arasında kaldım şu an

Tamamdır teşekkürler

Amazon siparişinizle ilgili durum bildirimi. Siparişiniz Türkiye’ye ithal edilemiyor diyor

Son düzenleme:

Memnun musun hala? Amazon'da kargo bedeliyle 900 küsüre geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…