Youtube ve Twitter'a giremiyorum

Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Evet arkadaşlar daha dün girebildigim youtube ve twitter'a giremiyorum. İnternet tarayıcım Firefox. Chorme'den ZenMate ile her iki siteye de girebiliyorum ama ZenMate'sız yine giremiyorum. Her iki siteye yine yasaklama geldide benim mi haberim yok. İnternet saglayıcımda Dsmart.

Ben girebiliyorum ama bildiğim kadarıyla herhangi bir yasak yok. DNS olarak 195.46.39.39 - 195.46.39.40 kullanabilirsin

DNS ayarlarınızı kontrol edin. Benim şuan kullandığım adres; 208.67.222.222 / 208.67.220.220 hiç bir sitede sıkıntı çekmiyorum.

DNS ayarlarını degiştirdim ama olmadı. Bende zaten 8.8.8.8/8.8.4.4 ü kullanıyordum. Dediklerinizi de yaptım otomatige de aldım faydası olmadı. Babamın bilgisayarından da girmeye çalıştım onda da girmiyor.

Denedim ama olmadı. Acaba Dsmart'tan kaynaklanan bir sorunda olabilir mi? Başka Pc ile deneyince de aynı sorun oluyor.

Filtre gibi bir şeyde olabilir. Önce interneti kullanan diğer kişilere sonra da sağlayıcıya sormak en temizi.

İlginiz için teşekkürler dediklerinizi yaptım ama yinede sonuç alamadım. En iyisi internet saglayıcı ile iletişime geçmek.

İnternet saglayıcımla iletişime geçtim ve sorun çözüldü. Tekrar ilginiz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…