YouTube video çekimi için A36/56 alınır mı?

Bütçe
20.000 ile 26.000 arası
Daha fazla  
Merhaba dostlar, YouTube'da ön kamerayı yoğunlukta kullanacağım essay videoları yapmak istiyorum, ona uygun bir telefona ihtiyacım var. Bütçem 20 bin civarları, ama beş altı bin daha yükselebilirim gerçekten fark yaratabilecek bir telefon bulursam. Samsung 56'nın kamera çözünürlüğünün daha iyi olduğunu gördüm ama emin olamıyorum.
Genel olarak istediğim renkleri düzgün vermesi ve otomatik pürüzsüzleştirme koymaması.
Çok oyun oynayan biri değilim telefonda, ama alakasız kasmasa da iyi olur.
A56 kesinlikle bir fark yaratır mı 36ya göre? Ve başka bir marka daha çok işime yarar mı?

A56 kullanıyorum video çekerken 60 FPS alıp çekiyorum gayet akıcı ve güzel oluyor.

Merhaba dostlar, YouTube'da ön kamerayı yoğunlukta kullanacağım essay videoları yapmak istiyorum, ona uygun bir telefona ihtiyacım var. Bütçem 20 bin civarları, ama beş altı bin daha yükselebilirim gerçekten fark yaratabilecek bir telefon bulursam. Samsung 56'nın kamera çözünürlüğünün daha iyi olduğunu gördüm ama emin olamıyorum.
Genel olarak istediğim renkleri düzgün vermesi ve otomatik pürüzsüzleştirme koymaması.
A56 kesinlikle bir fark yaratır mı 36ya göre? Ve başka bir marka daha çok işime yarar mı?

Biraz ekleyip iPhone 13 alabilirsin gayet iyi çekiyor.

🎥 arka kamera (çift kamera sistemi)

• çözünürlük: 4K (Ultra HD)
  • maksimum FPS: 60 FPS
  • desteklenen kayıt modları:
    • 4K @ 24 / 25 / 30 / 60 FPS
    • 1080p (Full HD) @ 30 / 60 / 120 / 240 FPS.
  • ek özellikler: HDR video kaydı (Dolby Vision 60 FPS'e kadar), sinematik mod (1080p @ 30 FPS), sensör-kaydırmalı OIS.

🤳 ön kamera (truedepth kamera)

• çözünürlük: 4K (Ultra HD)
  • maksimum FPS: 60 FPS
  • desteklenen kayıt modları:
    • 4K @ 24 / 25 / 30 / 60 FPS
    • 1080p (Full HD) @ 30 / 60 / 120 FPS (Slow-Motion desteği dahil)
  • ek özellikler: HDR video kaydı (Dolby Vision 60 FPS'e kadar), portre modlu video, gyro-eıs stabilizasyon.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı