B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar merhaba, Youtube'da video izlerken videoyu 480p açmama rağmen video donuyor. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bu sorunla karşılaşmıyorum. Sebebi ne olabilir? Not: İnternet hızımda problem yok 35 MBPS internet kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
Arkadaşlar merhaba, Youtube'da video izlerken videoyu 480p açmama rağmen video donuyor. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda bu sorunla karşılaşmıyorum. Sebebi ne olabilir? Not: İnternet hızımda problem yok 35 MBPS internet kullanıyorum.
Deophy Hectopat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2017 #2 Tarayıcı olarak ne kullanıyorsun acaba? Tarayıcı Flash desteği sağlanmayan bir tarayıcıysa sıkıntı ondan kaynaklı olabilir.
Tarayıcı olarak ne kullanıyorsun acaba? Tarayıcı Flash desteği sağlanmayan bir tarayıcıysa sıkıntı ondan kaynaklı olabilir.
B burakguldal Megapat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 616 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Mayıs 2017 #3 Deophy dedi: Tarayıcı olarak ne kullanıyorsun acaba? Tarayıcı Flash desteği sağlanmayan bir tarayıcıysa sıkıntı ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Google Chrome kullanıyorum. Öncesinde bir sorun yoktu, sonradan donmalar başladı. Şuan düzelmiş durumda kafasına göre takılıyor.
Deophy dedi: Tarayıcı olarak ne kullanıyorsun acaba? Tarayıcı Flash desteği sağlanmayan bir tarayıcıysa sıkıntı ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Google Chrome kullanıyorum. Öncesinde bir sorun yoktu, sonradan donmalar başladı. Şuan düzelmiş durumda kafasına göre takılıyor.