M muhammet12128 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayarımda önceden böyle bir şey gelmiyordu ama şimdi 15 -20 dk sonra bunu veriyor. Bunu kapatabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayarımda önceden böyle bir şey gelmiyordu ama şimdi 15 -20 dk sonra bunu veriyor. Bunu kapatabilir miyim?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 30 Ocak 2021 #2 Profil resminize dokunun. ayarlar'a dokunun. genel'e dokunun. video izlemeye ara vermeyi hatırlat'ı devre dışı bırakın.
Profil resminize dokunun. ayarlar'a dokunun. genel'e dokunun. video izlemeye ara vermeyi hatırlat'ı devre dışı bırakın.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 30 Ocak 2021 #3 alpethz dedi: Profil resminize dokunun. ayarlar'a dokunun. genel'e dokunun. video izlemeye ara vermeyi hatırlat'ı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Bu mobil YouTube için bir çözüm bildiğim kadarıyla. Web sürümü için bir Chrome eklentisi olan "Youtube NonSop" yüklenebilir. YouTube NonStop - Chrome Web Store Kiss the annoying "Video paused. Continue watching?" confirmation goodbye! chrome.google.com
alpethz dedi: Profil resminize dokunun. ayarlar'a dokunun. genel'e dokunun. video izlemeye ara vermeyi hatırlat'ı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Bu mobil YouTube için bir çözüm bildiğim kadarıyla. Web sürümü için bir Chrome eklentisi olan "Youtube NonSop" yüklenebilir. YouTube NonStop - Chrome Web Store Kiss the annoying "Video paused. Continue watching?" confirmation goodbye! chrome.google.com
M muhammet12128 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #4 alpethz dedi: Profil resminize dokunun. ayarlar'a dokunun. genel'e dokunun. video izlemeye ara vermeyi hatırlat'ı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Geneli bulamadım, nerede acaba? Evilmonster dedi: Bu mobil YouTube için bir çözüm bildiğim kadarıyla. Web sürümü için bir Chrome eklentisi olan "YouTube nonsop" yüklenebilir. YouTube NonStop - Chrome Web Store Kiss the annoying "Video paused. Continue watching?" confirmation goodbye! chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Tamam PC için sordum, inşallah bu uygulama işe yarar.
alpethz dedi: Profil resminize dokunun. ayarlar'a dokunun. genel'e dokunun. video izlemeye ara vermeyi hatırlat'ı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Geneli bulamadım, nerede acaba? Evilmonster dedi: Bu mobil YouTube için bir çözüm bildiğim kadarıyla. Web sürümü için bir Chrome eklentisi olan "YouTube nonsop" yüklenebilir. YouTube NonStop - Chrome Web Store Kiss the annoying "Video paused. Continue watching?" confirmation goodbye! chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Tamam PC için sordum, inşallah bu uygulama işe yarar.