YouTube video editörlüğü yapmak mantıklı mı?

Keremmxo78

Hectopat
Arkadaşlar merhaba halihazırda editörlük yapmayı biliyorum. Bu işte süper değilim tabii ama ne, nedir, nasıl yapılır az çok biliyorum. Korona zamanlarında bir arkadaşımın oyun kanalı vardı onun editörlüğünü ben yapıyordum mesela. Şu anda size sorum sizce YouTube video editörlüğü yapmak mantıklı mı? Bu işten ilerlemek istiyorum ama kendimi nasıl göstereceğim? Kimin editörü olacağım? Şu an bildiğim bilgilerin üzerine biraz daha bir şeyler ekleyerek gidersem ileride editörlük benim için önü açık olur mu? Kafam bu konu da çok karıştı. Sizce kariyer planlamamı bu konuda mı ilerletmeliyim?

Bence çok da mantıklı iş yani hem eğlenceli hemde ilerlerseniz güzel paralar kazanabilirsiniz. İlk başta kendilerine editör arayan kişilere bi kaç editinizle gidip şansınızı deneyebilirsiniz birisinin / birilerinin editörü olasıya kadar daha sonrasında ilerledikçe zaten devamı gelir diye düşünüyorum ki eğer sizde bu işi beğeniyorsanız önünüzde bi engel kalmamalı.

Dostum çok eğlenceli iş bende zamanında yapıyordum ama cidden kafa ütüleyen ve yorucu iş evde full oturuyorsan yapabilirsin okul vs varsa uğraşılmaz şahsen çünkü okul yorgunluğunun üstüne gitmiyor para konusuna gelince kazancı güzel müşteriye göre ben YouTube videosu yapıyordum Max 10dk videoya 700 TL falan alıyordum sonra giyim markasına video yapmaya başladım haftalık cebime 2K giriyordu topladım PC aldım saldım o işleri saçım beyazladı la işi nereden bulabilirim dersende Bionluk uygulaması var oradan kendine sayfa kurup ilan ver müşteri yazar sana.

Yaptığın işlerin linklerini atabilir misin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…