Youtube Video Kalitesi

NoQxyGen

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524188536
En başta söyleyeyim reklam amaçlı değildir.
Şu Barış Kıral - YouTube benim youtube kanalım. Video çözünürlüğü bana aşırı kötü gibi geliyor. Sanki 480p izliyormuşum gibi hissediyorum. Sizde bir bakar mısınız? Fraps ile kaydedip Camtasia Studio 8 ile render yapıyorum. Eğer reklam yaptığımı düşünen varsa bakmasına gerek yok.

1080p ile baktım kalite gerçekten de kötü. Renderlarken hangi formatı kullanıyorsunuz?

Oyun ayarları en yüksekte genelde. Format olarakta Camtasia Studio 8 in kendi MP4 Smart player (1080p) kullanıyorum.

Çözünürlükten kastınız eğer 1366x768 ise ben bu çözünürlükte oynuyorum.

İlla Fraps ile çekmen gerekiyomu? Gerekmiyosa OBS'yi önerebilirim kalitesi falan güzeldir kullanım şeklini, ayarlarını falan PintiPanda'dan bulabilirsin.

Buda video'nun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir Fraps zorunluluğum yok ama internette en çok tavsiye edilen program Fraps'dı. Neyse birde OBS ile deniyelim. Zaten bir tek bu programı denememişimdir birde Shadowplay. AMD sağolsun.

Fraps çok uzun zamandır güncellenmiyor. Ve bu arada oyun çözünürlüğünüz ile kaydınızda ki çözünürlüğü dengeleyin. Belki düzelir.

Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Birkaç deneme çekimi yapayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…