Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 21 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar genel olarak bir problem yok. Lakin video açtığımda aşırı kasmalar oluyor. Sorunu nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2019
Arkadaşlar genel olarak bir problem yok. Lakin video açtığımda aşırı kasmalar oluyor. Sorunu nedir sizce?
ErenizmYT Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 144 21 Kasım 2019 #2 Lejax dedi: Arkadaşlar genel olarak bir problem yok. Lakin video açtığımda aşırı kasmalar oluyor. Sorunu nedir sizce? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var
Lejax dedi: Arkadaşlar genel olarak bir problem yok. Lakin video açtığımda aşırı kasmalar oluyor. Sorunu nedir sizce? Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 21 Kasım 2019 #3 ErenizmYT dedi: aynı sorun bendede var Genişletmek için tıkla... çok sinir ediyor maalesef.
T tavukekmek Kilopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 406 Çözümler 3 21 Kasım 2019 #4 Videonun değil de sitenin, oynatıcının kasmasından bahsediyorsanız aynı sorun bende de var. Kullandığım Youtube eklentilerinden ya da RAM düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum.
Videonun değil de sitenin, oynatıcının kasmasından bahsediyorsanız aynı sorun bende de var. Kullandığım Youtube eklentilerinden ya da RAM düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.960 Çözümler 9 21 Kasım 2019 #5 Lejax dedi: Arkadaşlar genel olarak bir problem yok. Lakin video açtığımda aşırı kasmalar oluyor. Sorunu nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Tam ekran yaparken mi oluyor özellikle ? Bunun chrome da bir ayarı vardı diye hatırlıyorum. Donanım hızlandırıcıyı kapatmaktı galiba.
Lejax dedi: Arkadaşlar genel olarak bir problem yok. Lakin video açtığımda aşırı kasmalar oluyor. Sorunu nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Tam ekran yaparken mi oluyor özellikle ? Bunun chrome da bir ayarı vardı diye hatırlıyorum. Donanım hızlandırıcıyı kapatmaktı galiba.
Eratost Hectopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 61 21 Kasım 2019 #6 Eğer "Social Blade" kullanıyorsunuz video başında kasma yapabiliyor. Bana da olmuştu ben de devre dışı bıraktım. Sıkıntı Çözüldü.
Eğer "Social Blade" kullanıyorsunuz video başında kasma yapabiliyor. Bana da olmuştu ben de devre dışı bıraktım. Sıkıntı Çözüldü.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 21 Kasım 2019 #7 Batina dedi: Tam ekran yaparken mi oluyor özellikle ? Bunun chrome da bir ayarı vardı diye hatırlıyorum. Donanım hızlandırıcıyı kapatmaktı galiba. Genişletmek için tıkla... Evet kısmende öyle ama genel olarak video açınca kasıyor.
Batina dedi: Tam ekran yaparken mi oluyor özellikle ? Bunun chrome da bir ayarı vardı diye hatırlıyorum. Donanım hızlandırıcıyı kapatmaktı galiba. Genişletmek için tıkla... Evet kısmende öyle ama genel olarak video açınca kasıyor.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.960 Çözümler 9 21 Kasım 2019 #8 Lejax dedi: Evet kısmende öyle ama genel olarak video açınca kasıyor. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Başka browser da denediniz mi peki ?
Lejax dedi: Evet kısmende öyle ama genel olarak video açınca kasıyor. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Başka browser da denediniz mi peki ?
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 22 Kasım 2019 #9 Batina dedi: Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Başka browser da denediniz mi peki ? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Batina dedi: Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Başka browser da denediniz mi peki ? Genişletmek için tıkla... Mozilla daha iyi lakin dediğiniz gibi özellikle tam ekran yaparken takılıyor ve videoyu 1080p yaptığımda.
Batina dedi: Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Başka browser da denediniz mi peki ? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Batina dedi: Chrome kullanıyorsunuz sanırım. Başka browser da denediniz mi peki ? Genişletmek için tıkla... Mozilla daha iyi lakin dediğiniz gibi özellikle tam ekran yaparken takılıyor ve videoyu 1080p yaptığımda.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.009 Çözümler 86 22 Kasım 2019 #10 Donanım nedir? CPU/GPU vs.