Dogudogukan1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 7 17 Kasım 2020 #1 Yabancı kaynaklı çoğu müzik videosuna giremiyorum, 1 gün önce hiçbir sorun yok iken bugün video kullanılamıyor hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
Yabancı kaynaklı çoğu müzik videosuna giremiyorum, 1 gün önce hiçbir sorun yok iken bugün video kullanılamıyor hatası alıyorum.
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #2 Dogudogukan1 dedi: Yabancı kaynaklı çoğu müzik videosuna giremiyorum, 1 gün önce hiçbir sorun yok iken bugün video kullanılamıyor hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir mi?
Dogudogukan1 dedi: Yabancı kaynaklı çoğu müzik videosuna giremiyorum, 1 gün önce hiçbir sorun yok iken bugün video kullanılamıyor hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir mi?
ka4tal Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 12 Yer /> 17 Kasım 2020 #3 Dogudogukan1 dedi: Yabancı kaynaklı çoğu müzik videosuna giremiyorum, 1 gün önce hiçbir sorun yok iken bugün video kullanılamıyor hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen videoyu yükleyen taraf ya videoyu silmiştir ya da gizlemiştir.
Dogudogukan1 dedi: Yabancı kaynaklı çoğu müzik videosuna giremiyorum, 1 gün önce hiçbir sorun yok iken bugün video kullanılamıyor hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen videoyu yükleyen taraf ya videoyu silmiştir ya da gizlemiştir.
Dogudogukan1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 7 17 Kasım 2020 #4 kerim16 dedi: İnternet bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle ama nasıl . Dns değiştirdim yinede olmadı
kerim16 dedi: İnternet bağlantınızla ilgili bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle ama nasıl . Dns değiştirdim yinede olmadı
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #5 Dogudogukan1 dedi: Büyük ihtimalle öyle ama nasıl . Dns değiştirdim yinede olmadı Genişletmek için tıkla... Vpn ile girmeyi dener misin?
Dogudogukan1 dedi: Büyük ihtimalle öyle ama nasıl . Dns değiştirdim yinede olmadı Genişletmek için tıkla... Vpn ile girmeyi dener misin?
Dogudogukan1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 7 17 Kasım 2020 #6 kerim16 dedi: VPN ile girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ama VPN çok hız düşürüyor kasarak müzik kim dinlemek ister ki? VPN'siz bir yolu yok mu bunun.
kerim16 dedi: VPN ile girmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ama VPN çok hız düşürüyor kasarak müzik kim dinlemek ister ki? VPN'siz bir yolu yok mu bunun.
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #7 Dogudogukan1 dedi: Denedim ama VPN çok hız düşürüyor kasarak müzik kim dinlemek ister ki? VPN'siz bir yolu yok mu bunun. Genişletmek için tıkla... Videolar ülkemizde yasaklanmış olabilir.
Dogudogukan1 dedi: Denedim ama VPN çok hız düşürüyor kasarak müzik kim dinlemek ister ki? VPN'siz bir yolu yok mu bunun. Genişletmek için tıkla... Videolar ülkemizde yasaklanmış olabilir.
Dogudogukan1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 7 17 Kasım 2020 #8 kerim16 dedi: Videolar ülkemizde yasaklanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hücresel veri ile video açılıyor.
kerim16 dedi: Videolar ülkemizde yasaklanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hücresel veri ile video açılıyor.
caglaa123 Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ocak 2021 #9 Dogudogukan1 dedi: Hücresel veri ile video açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi?
Dogudogukan1 dedi: Hücresel veri ile video açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi?
Dogudogukan1 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 7 10 Ocak 2021 #10 caglaa123 dedi: Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra kendiliğinden çözüldü garip bir şekilde.
caglaa123 dedi: Bende de aynı sorun var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra kendiliğinden çözüldü garip bir şekilde.