Youtube Video Player Boyutunu Ayarlama

151202

Kilopat
Bugünlerde yaşadığım bir sorun yüzünden Chrome'dan, Firefox'a geçiş yaptım. Chrome'dayken Youtube videolarının yanında çok az bir beyaz boşluklar oluyordu. Video Player'ın boyutu daha geniş oluyordu. Bir ara Chrome'da da bu şekilde olmuştu, bir şekilde tekrardan geniş yapmayı başarmıştım ama nasıl yaptığımı hiç hatırlamıyorum.

Tiyatro modundan veya tarayıcıyı yakınlaştırmaktan bahsetmiyorum.

Olan:
Dar.png

Olmasını İstediğim:
Geniş.png

CTRL'ye basılı tutarak fare tekerleğini ileri geri yaparsanız büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

Nedenini biliyorum.
Tarayıcının kapladığı boyuta göre youtube oynatıcının boyutunu ayarlıyor eğer windows kullanıyor ve ekran çözünürlüğünüz full hd ise görev çubuğunu küçültün olacaktır.
Ben linux kullanıcısıyım bunu chrome ile çözebiliyorum çünkü chromenin kendi sistem butonları var.
Ama chromeyi sevmediğim için bende arıyorum.

Nedenini biliyorum.
Tarayıcının kapladığı boyuta göre youtube oynatıcının boyutunu ayarlıyor eğer windows kullanıyor ve ekran çözünürlüğünüz full hd ise görev çubuğunu küçültün olacaktır.
Ben linux kullanıcısıyım bunu chrome ile çözebiliyorum çünkü chromenin kendi sistem butonları var.
Ama chromeyi sevmediğim için bende arıyorum.

Hesaptan çıkınca ya da başka bir hesapla giriş yapınca sıkıntı olmuyor. Arkadaşlarda büyük ihtimalle benim gibi kendi hesaplarında sıkıntı yaşıyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı