Youtube Video Player Boyutunu Ayarlama

151202

Kilopat
Bugünlerde yaşadığım bir sorun yüzünden Chrome'dan, Firefox'a geçiş yaptım. Chrome'dayken Youtube videolarının yanında çok az bir beyaz boşluklar oluyordu. Video Player'ın boyutu daha geniş oluyordu. Bir ara Chrome'da da bu şekilde olmuştu, bir şekilde tekrardan geniş yapmayı başarmıştım ama nasıl yaptığımı hiç hatırlamıyorum.

Tiyatro modundan veya tarayıcıyı yakınlaştırmaktan bahsetmiyorum.

Olan:

Olmasını İstediğim:

CTRL'ye basılı tutarak fare tekerleğini ileri geri yaparsanız büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz.

Merhaba. Hatanız düzeldi mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen aynısı bende oluyor. Nasıl yapacağız ya?

Nedenini biliyorum.
Tarayıcının kapladığı boyuta göre youtube oynatıcının boyutunu ayarlıyor eğer windows kullanıyor ve ekran çözünürlüğünüz full hd ise görev çubuğunu küçültün olacaktır.
Ben linux kullanıcısıyım bunu chrome ile çözebiliyorum çünkü chromenin kendi sistem butonları var.
Ama chromeyi sevmediğim için bende arıyorum.

Hesaptan çıkınca ya da başka bir hesapla giriş yapınca sıkıntı olmuyor. Arkadaşlarda büyük ihtimalle benim gibi kendi hesaplarında sıkıntı yaşıyorlar.

Aynen kendi hesabımızdan çıkınca düzeliyor.

Aynı sorun bende de var. Opera Mini'den denedim kendi hesabıma girince orada da aynı sorunla karşılaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…