A Aezak Decapat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 2 30 Temmuz 2018 #11 Bende tam tersini istiyorum. Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum.
1 151202 Kilopat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 237 30 Temmuz 2018 #12 Buradan tekerlekle büyütebilirsiniz gibi saçma bir cevap alınca, Reddit'e konu açıp, cevabını almıştım bu sorunun. Hamburger Menüsü > Özelleştir > Yoğunluk Kompakt yapınca benim istediğim gibi oluyor. 2 tane daha seçenek var.
Buradan tekerlekle büyütebilirsiniz gibi saçma bir cevap alınca, Reddit'e konu açıp, cevabını almıştım bu sorunun. Hamburger Menüsü > Özelleştir > Yoğunluk Kompakt yapınca benim istediğim gibi oluyor. 2 tane daha seçenek var.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2018 #13 151202 dedi: Buradan tekerlekle büyütebilirsiniz gibi saçma bir cevap alınca, Reddit'e konu açıp, cevabını almıştım bu sorunun. Hamburger Menüsü > Özelleştir > Yoğunluk Kompakt yapınca benim istediğim gibi oluyor. 2 tane daha seçenek var. Genişletmek için tıkla... Bu menülere Chrome'dan nasıl ulaşıyoruz?
151202 dedi: Buradan tekerlekle büyütebilirsiniz gibi saçma bir cevap alınca, Reddit'e konu açıp, cevabını almıştım bu sorunun. Hamburger Menüsü > Özelleştir > Yoğunluk Kompakt yapınca benim istediğim gibi oluyor. 2 tane daha seçenek var. Genişletmek için tıkla... Bu menülere Chrome'dan nasıl ulaşıyoruz?