YouTube video ülkede engellendi sorunu

dikkatet3806

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar videoya uğraştım yaptım. İstediğim gibi oldu. Küçük fotoğraf eklemek için doğrulama yaptım telefon numaramla işte Türkiye seçtim falan. Neyse video işlemesi sona erdi dedi. Baktım kanala gözükmüyor. Tümünü oyna dediğimde video ülkenizde engellendi dedi. Ne yaparak çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçindeki bir görüntü ya da müzik Türkiye'de sıkıntılı olabilir mi? Sorunu çözemezseniz Youtube'ye mail atabilirsiniz.
Oyun videosu yani bir sıkıntı yok. +18 falan değil. Müzik telifli olup olmadığını şarkının en alt kısmından lisanslı olup olmadığından anlamıyor muyuz? Lisanslı olmayan türkçe remix şarkıları koydum.

VPN kullanarak izlemeniz gerekir. Geçerli ülkede engellendiğinden erişiminiz kısıtlanmış. Video içinde uygunsuz bir şey olabilir ya da lisans ile ilgili bir mesele olabilir.

Peki bana 4 dakikalık şarkı önerir misiniz? Güzel videoya bağlayacak. Bir de şimdi editlediğim videoda shotcut dan sesini kapatıp yeni ses izi eklersem olur dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…