YouTube Videodaki Müziği Değiştirme

• Konuyu başlatan Afur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.379

Afur

Kilopat
Arkadaşlar YouTube'da öylesine bir sanatçının şarkısını paylaşmıştım önceden, 3 milyonu aşkın dinlendi paylaştığım şarkı.

YouTube'un kuralları gereği 1000 abone ve 4000 saat izlenme gerekiyordu para kazanabilmek için. Bu şarkı sayesinde 2 kuralı da sağladım. Otomatik olarak para kazanma talebi göndermiş kanalım.

Maalesef ki reddedildi bu isteğim.
Nedeni; '' Tekrarlı içerik '' bulunmasından dolayındaymış. Paylaştığım şarkı YouTube'a lisanslı değil sadece başka YouTube kanalları da paylaştığından dolayı '' Tekrarlı içeriğe '' giriyormuş. (Videoda herhangi bir telif hakkı bulunmuyor YouTube'a lisanslı olmadığından dolayı)

Şimdi geleyim soruma, Bu paylaştığım videoda ki şarkıyı YouTube'un sunduğu video editleme kısmından şarkı sesini kaldırıp YouTube'un kendi müziklerinden birini koysam ve para kazanma isteği göndersem kabul edilir mi?
(Video bana ait sadece çalan şarkı bana ait değil)

Hazır elime böyle fırsat geçtiği için kanalımı büyütmek ve orijinal içerikler paylaşmak istiyorum.

Fikirlerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok yararınız olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Aynı durumu ben de yaşamıştım, müziği kaldırıp itiraz etmeme rağmen para kazanma özelliğimi açmamışlardı. Ama yine de şansını denemeni tavsiye ederim.

Evet, bulunuyordu. Telif hakkı sahibi videoyu 4 ay boyunca yayından kaldırdı, sonrasında ise para kazanma devre dışı olacak şekilde izlenime açıldı.

Evet, bulunuyordu. Telif hakkı sahibi videoyu 4 ay boyunca yayından kaldırdı, sonrasında ise para kazanma devre dışı olacak şekilde izlenime açıldı.
Benim videomda ki müzikte telif hakkı bulunmuyor hocam. Sadece şarkı başka YouTube kanallarında da paylaşıldığından dolayı tekrarlı içeriğe giriyor.

En
Arkadaşlar YouTube'da öylesine bir sanatçının şarkısını paylaşmıştım önceden, 3 milyonu aşkın dinlendi paylaştığım şarkı.

YouTube'un kuralları gereği 1000 abone ve 4000 saat izlenme gerekiyordu para kazanabilmek için. Bu şarkı sayesinde 2 kuralı da sağladım. Otomatik olarak para kazanma talebi göndermiş kanalım.

Maalesef ki reddedildi bu isteğim.
Nedeni; '' Tekrarlı içerik '' bulunmasından dolayındaymış. Paylaştığım şarkı YouTube'a lisanslı değil sadece başka YouTube kanalları da paylaştığından dolayı '' Tekrarlı içeriğe '' giriyormuş. (Videoda herhangi bir telif hakkı bulunmuyor YouTube'a lisanslı olmadığından dolayı)

Şimdi geleyim soruma, Bu paylaştığım videoda ki şarkıyı YouTube'un sunduğu video editleme kısmından şarkı sesini kaldırıp YouTube'un kendi müziklerinden birini koysam ve para kazanma isteği göndersem kabul edilir mi?
(Video bana ait sadece çalan şarkı bana ait değil)

Hazır elime böyle fırsat geçtiği için kanalımı büyütmek ve orijinal içerikler paylaşmak istiyorum.

Fikirlerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok yararınız olur.

Şimdiden teşekkür ederim.
Çok merak ettiğim bir soru. Nasıl hallettiniz, muziği degistirip o videodan para kazanmaya başladınız mı?
Bir diğer sorum; uyarilar 3 kere olubca kanal kapaniyor peki zamanla sıfırlanıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı