Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.630 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Video açtığımda oynuyor, durduruyorum ve tekrar başlatmak isteyince devam etmiyor. Önbellek temizledim, yeniden başlattım olmadi.
Video açtığımda oynuyor, durduruyorum ve tekrar başlatmak isteyince devam etmiyor. Önbellek temizledim, yeniden başlattım olmadi.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 12 Ekim 2023 #2 Bende de bir durgunluk var şu an. Herkeste mi var acaba? Artı 0 Eksi
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.679 Çözümler 97 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 Paul Walker dedi: Video açtığımda oynuyor, durduruyorum ve tekrar başlatmak isteyince devam etmiyor. Önbellek temizledim, yeniden başlattım olmadi. Genişletmek için tıkla... Bu sorun durduk yere mi başladı? YouTube güncellemesinden vb durumlardan sonra olduysa en son yapılan işlemi örnek en basit yöntem olarak önbellek çözüm olmadıysa komple varsayılan ayarlara çevirmek veya tekrar indirmek olacaktır. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Video açtığımda oynuyor, durduruyorum ve tekrar başlatmak isteyince devam etmiyor. Önbellek temizledim, yeniden başlattım olmadi. Genişletmek için tıkla... Bu sorun durduk yere mi başladı? YouTube güncellemesinden vb durumlardan sonra olduysa en son yapılan işlemi örnek en basit yöntem olarak önbellek çözüm olmadıysa komple varsayılan ayarlara çevirmek veya tekrar indirmek olacaktır.