YouTube videoları geç açılıyor

İnternet ile alakalı olsa diğer platformlarda da aynı sorun olur saçma gelebilir ama Google hesabınızdan çıkış yapıp öyle deneyin bir de bazı kullanıcılarda böyle çözülmüş.

Başka konulara bakıp cevap yazmak yerine direkt konunu linkini atabilirsin. İnternet ile alakalı olduğunu düşünüyorum, video yükleme süresinden bahsediyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karıştırdığını bildiğin halde utanmadan bir de cevap veriyorsun "HDD'de kablo yok mu?" :D alemsiniz vallaha.

Ayrıca kablo mesajını arkadaş dizüstü bilgisayarının olduğunu belirtmeden attım desem de demesem de giriş yeri soketi veya kablosu hepsi aynı şeye denk geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca kablo mesajını arkadaş dizüstü bilgisayarının olduğunu belirtmeden attım desem de demesem de giriş yeri soketi veya kablosu hepsi aynı şeye denk geliyor.
Konu sahibi senin yorumundan önce laptop kullandığın belirtmiş görme problemin yoktur diye düşünüyorum. Giriş soketi ve kablo aynı şey değildir sen masaüstü bilgisayarda ki kablodan bahsetmişsin o da PSU kablosu oluyor. Laptopta ise sadece giriş yeri var ve kablo olmaz genelde. Belli ki forumda yenisin ve buralarda yer edinmek isteyen bir küçük kardeşimizsin. Bilgi sahibi olmadığın konularda doğrusunu söyleyip düzelten insanlara bu kadar triggerlanıp cevap yazmak yerine doğrusunu araştır ve öğren.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı