Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 CapCut kullanıyordum. Ancak yeni sürüm ile ücret ödemeden edit yaparsanız videoda programın adını gösteriyor ve bu beni rahatsız ediyor. Ücretsiz, mümkünse Türkçe bildiğiniz program var mı? Shotcut denedim ama çok karmaşık geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
CapCut kullanıyordum. Ancak yeni sürüm ile ücret ödemeden edit yaparsanız videoda programın adını gösteriyor ve bu beni rahatsız ediyor. Ücretsiz, mümkünse Türkçe bildiğiniz program var mı? Shotcut denedim ama çok karmaşık geldi.
sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #2 Bilgisayar için mi mobil mi? Canva kullanabilirsiniz.
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #3 sekoxo dedi: Bilgisayar için mi mobil mi? Canva kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pc için hocam.
sekoxo dedi: Bilgisayar için mi mobil mi? Canva kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pc için hocam.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 578 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #4 Ben deneme üyeliği ile Adobe Premier kullanıyordum uğraşırım dersen kullanabilirsin.