Para verebilecek durumdaysanız ücretli eğitim kitleri mevcut "veremem" diyorsanız YouTube üzerinden araştırarak detaylı eğitim videolarına ulaşabilirsiniz. Profesyonel istiyorsanız Adobe Premiere Pro öneririm.
Para verebilecek durumdaysanız ücretli eğitim kitleri mevcut "veremem" diyorsanız YouTube üzerinden araştırarak detaylı eğitim videolarına ulaşabilirsiniz. Profesyonel istiyorsanız Adobe Premiere Pro öneririm.
Sektör lideri video düzenleyici Adobe Premiere Pro'yu kullanın. Görsel olarak çarpıcı videolar düzenleyin ve film, TV, web ve daha fazlası için profesyonel prodüksiyonlar ortaya koyun.
www.adobe.com
Buradan biraz araştırıp bulabilirsiniz. İşim olduğu için ilgilenemiyorum.
Selam arkadaşlar. Yıllardır aklımda olan bir düşünceyi gerçekleştirmek için ilk defa zamanım ve imkanım var. Ben oyun videoları çekip YouTube'a yüklemeyi düşünüyorum, facecam olacak videolarımda. Yalnızca oyunu oynayıp, kendimi çekersem bir yerlere gelebileceğimi sanmıyorum. Bunun için edit programları ve edit yapmayı öğrenmek istiyorum. Ücretli veya ücretsiz internet üzerinden kurs veya herhangi bir şekilde eğitim alabileceğim bir yerler var mı? Deneyimleyen var mı?