Selim Akıncı Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 242 27 Ağustos 2019 #11 Bellamy dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır.Sadece youtubede böyle nedense netflixde normal
Bellamy dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır.Sadece youtubede böyle nedense netflixde normal
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ağustos 2019 #12 Selim Akıncı dedi: Hayır.Sadece youtubede böyle nedense netflixde normal Genişletmek için tıkla... Sormak için geç kaldık, hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Selim Akıncı dedi: Hayır.Sadece youtubede böyle nedense netflixde normal Genişletmek için tıkla... Sormak için geç kaldık, hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Selim Akıncı Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 242 27 Ağustos 2019 #13 Bellamy dedi: Sormak için geç kaldık, hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Google Chrome.Bu arada Windows 10
Bellamy dedi: Sormak için geç kaldık, hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Google Chrome.Bu arada Windows 10
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ağustos 2019 #14 Selim Akıncı dedi: Google Chrome.Bu arada Windows 10 Genişletmek için tıkla... Firefox'dan deneyebilme şansınız var mı? Araştırma yaptım forumlarda bir arkadaş paylaşmış. Chrome: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Firefox: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Sizin sorununuz da buna benzer değil mi?
Selim Akıncı dedi: Google Chrome.Bu arada Windows 10 Genişletmek için tıkla... Firefox'dan deneyebilme şansınız var mı? Araştırma yaptım forumlarda bir arkadaş paylaşmış. Chrome: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Firefox: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Sizin sorununuz da buna benzer değil mi?
Selim Akıncı Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 242 27 Ağustos 2019 #15 Bellamy dedi: Firefox'dan deneyebilme şansınız var mı? Araştırma yaptım forumlarda bir arkadaş paylaşmış. Chrome: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Firefox: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Sizin sorununuz da buna benzer değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet video kalitesiz gibi.Bilgisayara geçtiğim zaman denicem teşşekürler
Bellamy dedi: Firefox'dan deneyebilme şansınız var mı? Araştırma yaptım forumlarda bir arkadaş paylaşmış. Chrome: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Firefox: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Sizin sorununuz da buna benzer değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet video kalitesiz gibi.Bilgisayara geçtiğim zaman denicem teşşekürler
Bellamy Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 671 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Ağustos 2019 #16 Selim Akıncı dedi: Evet video kalitesiz gibi.Bilgisayara geçtiğim zaman denicem teşşekürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geri dönüşünüzü bekliyorum. Sonuç nedir? Son düzenleme: 29 Ağustos 2019
Selim Akıncı dedi: Evet video kalitesiz gibi.Bilgisayara geçtiğim zaman denicem teşşekürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geri dönüşünüzü bekliyorum. Sonuç nedir?
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 4 Şubat 2020 #17 Durum nedir @Selim Akıncı
meola147 Kilopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 638 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #18 Sonucu söyle. @Selim Akıncı
Selim Akıncı Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 242 13 Haziran 2020 #19 Sıkıntı yok galiba bana buyük monitör ile izlemek farkli geldi