Griffn Megapat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar videom nasıl sizce, eksikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar videom nasıl sizce, eksikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 24 Ekim 2022 #2 Hocam kapak fotoğrafı ve başlık düzenlemesi yapılmalı. Onun dışında içerik ve sesler güzel. Elinize emeğinize sağlık.
Hocam kapak fotoğrafı ve başlık düzenlemesi yapılmalı. Onun dışında içerik ve sesler güzel. Elinize emeğinize sağlık.
SHABBAROS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 24 Ekim 2022 #3 Anlatım çok güzel akıcı izledim. Ufak rahatsız eden mikrofona arada üflemen ve fotoğraf geçişlerinde gelen ses efekti.
Anlatım çok güzel akıcı izledim. Ufak rahatsız eden mikrofona arada üflemen ve fotoğraf geçişlerinde gelen ses efekti.