YouTube videom nasıl olmuş?

Griffn

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
YouTube vdeom nasıl olmuş izler misiniz? Eksiklerim varsa çatır çatır söyler misiniz :)?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba.
YouTube vdeom nasıl olmuş izler misiniz? Eksiklerim varsa çatır çatır söyler misiniz :)?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüntü kalitesi biraz daha iyileştirilirse daha güzel olur. Gameplay iyi, anlatım iyi, efektler ve espriler biraz geliştirilmeli. Genel izlenim 8/10.

Efektleri ne gibi gelistirmeliyim.
Örnek olarak krtik vuruşlar, önemli ataklar vs. vs. gibi yerlerde bazı zoom in out, color change, glitch, slow motion vb. efektler ile kaliteyi arttırabilirsin. Kurguyu muhtemelen Premiere Pro'da yapıyorsundur zaten Premiere Pro'da zibilyon tane efekt var aşırıya kaçmadan videoyu süsleyebilirsin. Senin yaratıcılığına kalmış yani.

Sohbetini sevdim, oturur izlerim ama oyundaki mekan çok karanlık. Seyir zevkini bozuyor.

Teşekkür ederim sistem özelliklerim yetmediği için 1280x720p kayıt alıyorum çözünürlük düşüyor ama codeclerle oynayrak kaliteyi sonradan arttırıyorum. Şansıma karanlık map geldi ve kalite kötü gibi gözüktü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı