Griffn Megapat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar selam Star Wars içerikleri ürettiğim kanalım için video çektim acımasızca eleştirir misiniz yorumlarınız doğrultusunda hareket ediyorum çok teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar selam Star Wars içerikleri ürettiğim kanalım için video çektim acımasızca eleştirir misiniz yorumlarınız doğrultusunda hareket ediyorum çok teşekkür ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Ekim 2022 #2 Fena gözükmüyor, tam izlemedim ama geneli iyi.
A AydoğanKRKS Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 33 31 Ekim 2022 #3 Oyun hakkında hiçbir bilgim olmamasına rağmen gayet güzel aktı gitti hepsini izledim devam usta.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #4 Helal olsun Mert Hoca'ya. Hem matematik öğretiyor hem oyununu da oynuyor.
Griffn Megapat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #5 enes_yldrm_1 dedi: Helal olsun Mert Hoca'ya. Hem matematik öğretiyor hem oyununu da oynuyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam?
enes_yldrm_1 dedi: Helal olsun Mert Hoca'ya. Hem matematik öğretiyor hem oyununu da oynuyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam?
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #6 Konuşman o adama benziyor.