YouTube videosu nasıl kaliteli düzenlenir?

SehmusInalV

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aranızda enesup veya adal izleyenler varsa özellikle enesup, onun çektiği videoları bilir. Bu adamlar bu tarz videoları nasıl yapıyor. Artık gizem mi denir? Başka bir şey mi denir bilemedim. Örnek videoları zaten aşağıya bırakacağım. Ben o tarzda video yapmak istiyorum. Nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz?
Örnek 1:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek 2:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler...

Kaliteli edit programları tabii ki biraz araştırma bile bulabilirsin fakat hepsi pahalı olur.

Hocam aslında basit arkada hafif ritimli bir müzik ile toplumdaki çoğu insanın ilgisini çekeceği türden konuyu direkt olarak başta bize söylüyor ki biz meraklanıp izlemeye devam edelim sonrasında anlatıma göre müziklerle kendini destekliyor aslında bu kadar.

Teşekkür ederim hocam. Bunları kullanacağım...

bunun icin program dahil kafa lazım
O da var. Başka?

Hayır kötü editler yap ama kendini her seferinde geliştir zamanla sende öyle olursun.
Peki hocam. Son bir sorum olacak. Biliyorsunuz ki YouTube'a her başlayan çat diye ünlü olmuyor. Ve videolar öyle hemen izlenmiyor. Bu da dolayısıyla insanlarda hayal kırıklığı yaratıyor. Benim sorum şu: Daha hızlı gelişmek ve insanların önüne çıkmak için ne kadar süre aralıklarla videolar atmalıyız? 2 günde 1 gibi. Ayrıca araştırmaları nasıl yapmalıyız? Video Text yazmalı miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…