YouTube videosu nasıl kaliteli düzenlenir?

Ben profesyonel bir YouTuber değilim ama sen ne izleyip keyif alıyorsan öyle yapman en mantıklısı en basitinden sen öylesine yapılmış bir videoyu izler misin yani yapmak istediğin şeyi önce hazırla sonra nasıl yapıldığını araştırarak devam et illa buyursun her kanal 5 10 izlenme ile başlıyor.

Hayır kötü editler yap ama kendini her seferinde geliştir zamanla sende öyle olursun.

Peki hocam. Son bir sorum olacak. Biliyorsunuz ki YouTube'a her başlayan çat diye ünlü olmuyor. Ve videolar öyle hemen izlenmiyor. Bu da dolayısıyla insanlarda hayal kırıklığı yaratıyor. Benim sorum şu: Daha hızlı gelişmek ve insanların önüne çıkmak için ne kadar süre aralıklarla videolar atmalıyız? 2 günde 1 gibi. Ayrıca araştırmaları nasıl yapmalıyız? Video text yazmalı miyiz?
Çok teşekkür ederim hocam. Bunları yapacağım. Bu arada kanalınız varsa linkini atar mısınız? Bakmak isterim

Benim yok arkadaşım sadece canı istediği zaman video atıyor ona akıl verirken deneyimlemistim. D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…