Youtube Videosuna UEFA'nın Telif Atması

Emir Demir

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Wesley Sneijder'e yaptığım duygusal bir klip var. Onu bugün Youtube kanalıma yükledim ve UEFA tarafından iki ayrı sahne için telif yedim. Ama bu iki sahnede Youtube'da bazı arkadaşlar tarafından kullanılmış. Ve bir tek ben telif yemişim. Emeklerimin boşuna gitmesini istemiyorum ve bu konuda bana yardım etmenizi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki size UEFA'nın telif attığına emin misiniz? Gelen telif yazısını gönderebilir misiniz?
Şu anda telefondayım o yüzden bu şekilde. Gördüğünüz gibi UEFA tarafından telif atıldığı yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-12-31-19-52-17.png
    Screenshot_2017-12-31-19-52-17.png
    47,2 KB · Görüntüleme: 843
Şu anda telefondayım o yüzden bu şekilde. Gördüğünüz gibi UEFA tarafından telif atıldığı yazıyor.
Muhtemelen videonu şikayet ettiler veya UEFA'nın botları seni buldu diğer paylaşan kişileri bulamadı. Başka bir açıklama yapamıyorum. 2 telifli sahneyi silmeden bunu paylaşmanın başka yolu yok.

Var orada çıkan itiraz et butonuna tıklayıp ümit edebilirsiniz ve bazen adamların iyi yanlarına denk geliyor galiba telifi kaldırabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı