YouTube videosunda sigara gözükmesi YouTube tarafından ihlal sayılır mı?

kritvkras

Hectopat
Daha fazla  
YouTube videosunda sigara gözükmesi YouTube tarafından ihlal sayılır mı? Ağır uyuşturucu tarzı şeyler yazıyor ama sigara ile ilgili bir şey bulamadım. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube videosunda sigara gözükmesi YouTube tarafından ihlal sayılır mı? Ağır uyuşturucu tarzı şeyler yazıyor ama sigara ile ilgili bir şey bulamadım. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
Hocam neredeyse izledigim 100 videoa içeriğinde 90'ında sigara varsa 80'inde sansürlüyorlar. Sansürlemekte fayda var demek ki...

Bir şey olacağını düşünmüyorum.

Hiçbir şey olmaz agam koy gitsin

Bir şey olsaydı Twitch yayincilari YouTube'a video yukleyemezdi. Bir de böyle düşünün.

Hocam neredeyse izledigim 100 videoa içeriğinde 90'ında sigara varsa 80'inde sansürlüyorlar. Sansürlemekte fayda var demek ki...

Ben de onları hatırladığım için sordum da attım artık olduğu gibi zaten karanlıkta sadece ucunun yandığı gözüküyor kısa süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…