S saasben5151534 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Yayın yapıyorum ve yayınımı paylaştım ve 6 gün sonra telif hakkı yazıyor. Telif hakkı talebi yazmıyor dikkat. Neden yazdığını anlamadım?
Yayın yapıyorum ve yayınımı paylaştım ve 6 gün sonra telif hakkı yazıyor. Telif hakkı talebi yazmıyor dikkat. Neden yazdığını anlamadım?
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Videonda herhangi markalı bir ürün kullandın mı?
S saasben5151534 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Tecno_Pilav dedi: Videonda herhangi markalı bir ürün kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kargo kutu açılışı yaptım ve Logitech ile JBL markaları vardı.
Tecno_Pilav dedi: Videonda herhangi markalı bir ürün kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kargo kutu açılışı yaptım ve Logitech ile JBL markaları vardı.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 Belki ondan olabilir diğerleri sponsor alıyor ya onlar telif yememişlerdir.
S saasben5151534 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 Tecno_Pilav dedi: Videonda herhangi markalı bir ürün kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Ama bana markadan değil de şarkı için öyle yazı gelmiş dediler emin olamadım sordum.
Tecno_Pilav dedi: Videonda herhangi markalı bir ürün kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Ama bana markadan değil de şarkı için öyle yazı gelmiş dediler emin olamadım sordum.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #6 Nasıl bir şarkı ki. Büyük YouTuber'ların neden telifsiz şarkı açtığı belli oldu
S saasben5151534 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 Tecno_Pilav dedi: Nasıl bir şarkı ki. Büyük YouTuber'ların neden telifsiz şarkı açtığı belli oldu Genişletmek için tıkla... Funk do bounce kullandım adamlar bana sıkıntı çıkarmaz dedi çıkarır mı emin olamiyorum.
Tecno_Pilav dedi: Nasıl bir şarkı ki. Büyük YouTuber'ların neden telifsiz şarkı açtığı belli oldu Genişletmek için tıkla... Funk do bounce kullandım adamlar bana sıkıntı çıkarmaz dedi çıkarır mı emin olamiyorum.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #8 saasben5151534 dedi: Funk do bounce kullandım adamlar bana sıkıntı çıkarmaz dedi çıkarır mı emin olamiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım neden telif attıklarını.
saasben5151534 dedi: Funk do bounce kullandım adamlar bana sıkıntı çıkarmaz dedi çıkarır mı emin olamiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım neden telif attıklarını.
S saasben5151534 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #9 Tecno_Pilav dedi: Ben de anlamadım neden telif attıklarını. Genişletmek için tıkla... Tamam çözüldü hocam telif atmamışlar içerik üreticisi bana izin vermiş olay çözüldü.
Tecno_Pilav dedi: Ben de anlamadım neden telif attıklarını. Genişletmek için tıkla... Tamam çözüldü hocam telif atmamışlar içerik üreticisi bana izin vermiş olay çözüldü.