YouTube videosundan klip alıp indirmek

520258

Hectopat
9 saatlik bir video var boyutu 2.74 GB benim de internetim çok iyi olmadığı için klip şeklinde gereken yerleri alıp indirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Herhangi bir montaj programı kullanabilirsiniz.
YouTube'da birçok montaj/kurgu eğitim videoları var. Sizin yapıcağınız işlem çok basit herhangi bir tanesini izleyip yapabilirsiniz. Her programda mantık yaklaşık olarak aynı zaten.

Herhangi bir montaj programı kullanabilirsiniz.
YouTube'da birçok montaj/kurgu eğitim videoları var. Sizin yapıcağınız işlem çok basit herhangi bir tanesini izleyip yapabilirsiniz. Her programda mantık yaklaşık olarak aynı zaten.

Hocam indirmemem gerekiyor zaten indirip klip şeklinde alabilirim ama ben indirmeden nasıl yapacağımı soruyorum.

Kapwing'in Video düzelticisinin kullanımı kolaydır ve "Standart" kalitesini 720p olarak kabul eder - bu, Full HD olmasa da teknik olarak HD olarak nitelendirilir. Dezavantajı, bir hesap oluşturmadığınız sürece hizmetin videoya bir filigran ekleyecek olmasıdır. Bir hesapla, ücretli bir yükseltme ile üç adede kadar 720p filigran içermeyen videoyu kırpabilirsiniz.

Streamable, YouTube'dan 10 dakikaya kadar standart tanımlı video klipleri ücretsiz olarak indirmenize olanak tanır. HD veya daha uzun klipler istiyorsanız, bir abonelik için ödeme yapmanız gerekir.

oDownloader, kullanımı kolay başka bir ücretsiz seçenektir, ancak kalite 360p ile sınırlıdır.

YTCutter.com, MP4 veya MKV formatlarında yaş veya coğrafi kısıtlamaları olmayan herkese açık herhangi bir YouTube videosunu kırpmanıza olanak tanır. Son zamanlarda site sık sık kullanılamıyor, ancak bir hata mesajı alırsanız tekrar denemeye devam edebilirsiniz.

Kaynak ve fazlası: Please visit wikiHow directly

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı