Frxzby Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi. GIF yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 19 Haziran 2021 #2 Frxzby dedi: Sorum başlıktaki gibi. GIF yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu siteye MP4 halde yükleyip GIF halinde çıktı alabilirsin. Animated gif tools Easy to use online animated GIF maker and image editor. Create, convert, crop, resize, reverse, optimize animated GIF, WebP, APNG files, images and videos. ezgif.com
Frxzby dedi: Sorum başlıktaki gibi. GIF yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu siteye MP4 halde yükleyip GIF halinde çıktı alabilirsin. Animated gif tools Easy to use online animated GIF maker and image editor. Create, convert, crop, resize, reverse, optimize animated GIF, WebP, APNG files, images and videos. ezgif.com
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 19 Haziran 2021 #3 Sanırım şöyle bir site vardı. Youtube başına yazınca videonun sevdiğin bir yerini seçip yapıyordunuz. www.gifyoutube.com
Sanırım şöyle bir site vardı. Youtube başına yazınca videonun sevdiğin bir yerini seçip yapıyordunuz. www.gifyoutube.com
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 19 Haziran 2021 #4 GIPHY - Be Animated GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you. giphy.com
GIPHY - Be Animated GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you. giphy.com
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 19 Haziran 2021 #5 Frxzby dedi: Sorum başlıktaki gibi. GIF yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Video kaç saniye?
Frxzby dedi: Sorum başlıktaki gibi. GIF yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Video kaç saniye?
Frxzby Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #6 GIF'i oluşturdum arkadaşlar cevap verenlere teşekkürler