YouTube Videoyu HD Yapınca "Clock Watchdog Timeout" Hatası

master3492

Kilopat
Daha fazla  
"Clock watchdog timeout" hatası alıyorum arkadaşlar. Ben bilgisayarın işlemcisini pinlerini kırmışım, bilgisayarcıya verdim kasayı, yeni işlemci taktı. RAM 4 GB'dı benim 2+2. Bir tanesi kısa devre yaptırıyor dedi, 2 GB RAM şu an bilgisayar. Bilgisayara format attırdım, tüm driverları yüklettim adamlara. Ama sorunum şu: Google Chrome veya Opera Youtube üzerinden video izlersem HD aldığım an bilgisayar kitlenip mavi ekran hatası veriyor. Clock Watchdog Timeout hatasını verip reset atıyor. Bilgisayarcıya söyledim böyle böyle klasik ben baktığımda sorun yoktu, senden kaynaklı deyip kestirip attı. Minidump dosyamı paylaşıyorum aşağıya

Minidump Dosyası: Yeni klasör.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya değil de bakkal amcaya verilmiş sanırım bilgisayar.
Yüksek ihtimal driverler bozuk yada yanlış windows kurulumu yaptı.

Bilgisayarcıya değil de bakkal amcaya verilmiş sanırım bilgisayar.
Yüksek ihtimal driverler bozuk yada yanlış windows kurulumu yaptı.
işlemci değiştirilip ve ram 2 gb olmadan önce böyle bir sorunum yoktu ama işlemci daha üst seviye takmışlar sadece ram 2"ye düştü

Donanımsal sorun gibi görünüyor. İşlemci veya güç ile ilgili olabilir. Bilen birine kontrol ettirin.

Zaten bilgisayarcı"dan aldım ben kontrol ettiğimden hiç bir sorun yok dedi sorunun benden kaynaklı olduğunu olduğunu söyledi. Chrome dışında Microsof edge kullanınca hiç bir sorun yok ama chrome veya opera kullanınca hiç ekran hatası veriyor.

Flash oyunlarda"da aynı hatayı alıyorum RAM"leri test ettim bir sorun çıkmadı.

Dediğim gibi donanımsal olarak kontrol gerekiyor. Başka ve işi bilen bir bilgisayarcıya götür.

Bilgisayara format attım ama aynı sorun devam ediyor düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…