YouTube vs Spotify

Her şeyi amacına göre kullanmak gerek. Ayrıca YouTube'de müzikleri dinlerken klipte oynuyor, eğer dışardaysan daha fazla mobil verini kullanması anlamına gelir. Spotify'ın ana amacı müzik dinlemek ve buna göre tasarlanıp programlanmış bir uygulama. Bu yüzden müzik anlamında daha iyi bir deneyim ve kolaylık sağlıyor.

Daha eski olduğu için herkesin bir çalma listesi var. Bana da YouTube mi yoksa Spotify mi dersen Spotify derim çünkü YouTube'de telefonumda ayarlar bölümünden yaptığım ekolayzır ayarının bir etkisi olmuyor fakat Spotify'da oluyor ve Spotify ayarlar bölümünde kendi ekolayzırı da mevcut zaten.

Spotify, Apple Music'e karşı güzel alternatiflerden birisidir ama YouTube vs Spotify olunca Spotifyde abonelik alınca zengin işi(Normalde:Spotify kullandigin için teşekkürler ciddiyim) ve YouTube herkesin kullanabileceği bir platform oluyor.(ayrıca normal video izleme uygulaması)

Spotify sırf müzik ve podcast odaklı olduğu için daha pratik geliyor insanlara ama YouTube'da her şey var sırf müzik odaklı değil ki. YouTube Music demiyorum

Yıllardır Spotify kullanıyorum ve memnunum, amacı sadece müzik için tasarlanmıştır. YouTube ile karşılaştırmak pek mantıklı değil YT Music ile karşılaştırabilirsiniz fakat.

Spotify'da müziği indiriyorsun yt'de böyle bir özellik yok premium değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…