YouTube vs Spotify

iPhone ve kablosuz kulaklık kullanıyorsanız Apple Müzik kullanmanızı öneririm bu arada. Ne hikmetse kablolu kulaklıkta Apple Müzik 1 tık kaliteli ses verirken, kablosuz kulaklıkta ciddi anlamda kaliteli ses iletimi oluyor.

Google Play'de Apple Müzik mevcut ama ses iletimini bilmediğim için bir şey diyemem.

Spotify doğrudan müzik odaklı olduğundan; detaylı ve farklı ayarlarda kaybolmuyorsunuz. YouTube birkaç farklı odağa birden hitap ediyor. Yalnızca müzik içerikli olmasını isteyenler için Spotify birebir uygulama.

Ben yt music daha çok seviyorum. İstediğim bütün remixler cart curt elimin altında oluyor. Akıllı indirmeleri, tavsiyeleri vs Spotifya göre daha çok hoşuma gidiyor. Kulaklık zaten bt olduğu için ses kalitesi bir yere kadar fark ediyor hatta genelde yolda, martıda dinlediğim için fark etmiyorum bile. Mesela tidal de kullandım bir süre ama bana hitap etmedi maalesef.

YouTube Premium alarak daha iyi oluyor ikisi bir arada. Hem YouTube hem de müziği. Müzik platformu daha geniş Spotify'a göre. Yapılan remix gibi fanların yaptığı şarkılar YouTube'da olduğu için müzik uygulamasından dinleyebiliyorsun, spotify'da böyle bir şey yok. Aradığın her müziği bulabilirsin YT Music'de.

İkisinin de Premium'u var. Müzik dinlemek için YouTube Music yerine Spotify kullanıyorum. Video da çok fazla izliyorum ve reklam olayı yüzünden YouTube Premium kullanıyorum. İkisini de öğrenci indirimi alarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…