E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 13 Temmuz 2021 #1 Birkaç zamandır telefondan YouTube'a girince Türkçe reklamların yanında Arapça ya da İngilizce reklamlar çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Birkaç zamandır telefondan YouTube'a girince Türkçe reklamların yanında Arapça ya da İngilizce reklamlar çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 13 Temmuz 2021 #2 VPN kullanıyor musunuz? Youtube dili ne?
L Legendario Kilopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 542 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 Daha önce sistem dilini değiştirdiniz mi? Ben de daha önceden İspanyolca yapmıştım. O zamandan beri İspanyolca ve Türkçe reklamlar çıkıyor karşıma.
Daha önce sistem dilini değiştirdiniz mi? Ben de daha önceden İspanyolca yapmıştım. O zamandan beri İspanyolca ve Türkçe reklamlar çıkıyor karşıma.
E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 13 Temmuz 2021 #4 naberinnaberi dedi: VPN kullanıyor musunuz? YouTube dili ne? Genişletmek için tıkla... Yok VPN kullanmıyor. YouTube dili Türkçe.
naberinnaberi dedi: VPN kullanıyor musunuz? YouTube dili ne? Genişletmek için tıkla... Yok VPN kullanmıyor. YouTube dili Türkçe.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 13 Temmuz 2021 #5 enes1125 dedi: Yok VPN kullanmıyor. YouTube dili Türkçe. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sistem dilini değiştirmiş olabilirsiniz yada adware olabilir.
enes1125 dedi: Yok VPN kullanmıyor. YouTube dili Türkçe. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sistem dilini değiştirmiş olabilirsiniz yada adware olabilir.
E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 13 Temmuz 2021 #6 Legendario dedi: Daha önce sistem dilini değiştirdiniz mi? Ben de daha önceden İspanyolca yapmıştım. O zamandan beri İspanyolca ve Türkçe reklamlar çıkıyor karşıma. Genişletmek için tıkla... Yok sistem dilini değiştirmedim.
Legendario dedi: Daha önce sistem dilini değiştirdiniz mi? Ben de daha önceden İspanyolca yapmıştım. O zamandan beri İspanyolca ve Türkçe reklamlar çıkıyor karşıma. Genişletmek için tıkla... Yok sistem dilini değiştirmedim.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2021 #7 enes1125 dedi: Birkaç zamandır telefondan YouTube'a girince Türkçe reklamların yanında arapça ya da İngilizce reklamlar çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun etmeyin bende de Rusça Mobile Legends ve arapça Instagram reklamları çıkıyor.
enes1125 dedi: Birkaç zamandır telefondan YouTube'a girince Türkçe reklamların yanında arapça ya da İngilizce reklamlar çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun etmeyin bende de Rusça Mobile Legends ve arapça Instagram reklamları çıkıyor.
ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #8 Bende İngilizce reklamlar çıkıyor boş verin sadece reklam.
E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 13 Temmuz 2021 #9 Mehmet Akif T dedi: Hocam sorun etmeyin bende de Rusça Mobile Legends ve arapça Instagram reklamları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan kaynaklı bir sorun mu?
Mehmet Akif T dedi: Hocam sorun etmeyin bende de Rusça Mobile Legends ve arapça Instagram reklamları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan kaynaklı bir sorun mu?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 13 Temmuz 2021 #10 enes1125 dedi: YouTube'dan kaynaklı bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle.