Lc35 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 139 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar merhaba youtube çok çok ağır olduğu için kullanamıyorum. Hata yok sorun yok ama girerken çok yavaş kalıyor. Sorun nedir ?
Arkadaşlar merhaba youtube çok çok ağır olduğu için kullanamıyorum. Hata yok sorun yok ama girerken çok yavaş kalıyor. Sorun nedir ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2016 #2 Erişimi arada engelliyorlar. Sadece Youtube de değil. Facebook, W.S gibi uygulamalar da aralarında. Nedeni ise az çok belli oluyor.
Erişimi arada engelliyorlar. Sadece Youtube de değil. Facebook, W.S gibi uygulamalar da aralarında. Nedeni ise az çok belli oluyor.
Berk Bera Özer Megapat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 30 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #4 Şuan sosyal medya sitelerinde herhangi bir provokatör faaliyet olmaması için yavaşlatıldı.
AhmedArif Hectopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #5 Vpn açın..
U Umutmeister Ziyaretçi 4 Kasım 2016 #6 AhmedArif dedi: VPN açın.. Genişletmek için tıkla... VPN ile de yeterince hız alamıyoruz.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.787 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #7 Zenmate ile haftalık ücretsiz premium alın, hız sorınu yok.
AhmedArif Hectopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #8 Silinen üye dedi: VPN ile de yeterince hız alamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok hız konusunda kullandığınız vpn kötü olabilir.
Silinen üye dedi: VPN ile de yeterince hız alamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok hız konusunda kullandığınız vpn kötü olabilir.