fixit Megapat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 458 23 Şubat 2017 #1 Youtube'da son 2 gündür aşırı yavaşlık var sitenin kendisinde değil ama videoların dolmasında sıkıntı 240p bile zor oynatılıyor. Sorun bende mi yoksa genel bir sorun mu? Çözümü var mıdır? Not: Sorun web sürümünde mobilde sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2017
Youtube'da son 2 gündür aşırı yavaşlık var sitenin kendisinde değil ama videoların dolmasında sıkıntı 240p bile zor oynatılıyor. Sorun bende mi yoksa genel bir sorun mu? Çözümü var mıdır? Not: Sorun web sürümünde mobilde sıkıntı yok.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 23 Şubat 2017 #2 Bende dün aynı sorun vardı. Mobilde ve diğer internet sitelerinde normal bir şekilde geziyordum ama Youtube dediğin gibiydi. Bugün düzeldi bende ama.
Bende dün aynı sorun vardı. Mobilde ve diğer internet sitelerinde normal bir şekilde geziyordum ama Youtube dediğin gibiydi. Bugün düzeldi bende ama.
fixit Megapat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 458 23 Şubat 2017 #3 BeyzaTheHuntress dedi: Bende dün aynı sorun vardı. Mobilde ve diğer internet sitelerinde normal bir şekilde geziyordum ama Youtube dediğin gibiydi. Bugün düzeldi bende ama. Genişletmek için tıkla... Bende hala devam ediyor ama vpn ile bağlanınca sorun yok.
BeyzaTheHuntress dedi: Bende dün aynı sorun vardı. Mobilde ve diğer internet sitelerinde normal bir şekilde geziyordum ama Youtube dediğin gibiydi. Bugün düzeldi bende ama. Genişletmek için tıkla... Bende hala devam ediyor ama vpn ile bağlanınca sorun yok.
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2017 #4 Farklı bir DNS ile deneyin. Ben sorunu öyle düzelttim.
fixit Megapat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 458 23 Şubat 2017 #5 Silinen üye dedi: Farklı bir DNS ile deneyin. Ben sorunu öyle düzelttim. Genişletmek için tıkla... Vpn ile sıkıntı yok ama birde dns üzerinden deneyeyim.Siz hangi dns adreslerini kullanmaktasınız şuanda ve ttnet mi kullanıyorsunuz.
Silinen üye dedi: Farklı bir DNS ile deneyin. Ben sorunu öyle düzelttim. Genişletmek için tıkla... Vpn ile sıkıntı yok ama birde dns üzerinden deneyeyim.Siz hangi dns adreslerini kullanmaktasınız şuanda ve ttnet mi kullanıyorsunuz.