Apelion Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Bilgisayarda gördüğünüz gibi saçma sapan bir arayüz ve anasayfadan video açarsam böyle aratıp açarsam böyle değil ama bunu nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri 1683015376787.png 512,7 KB · Görüntüleme: 722
Bilgisayarda gördüğünüz gibi saçma sapan bir arayüz ve anasayfadan video açarsam böyle aratıp açarsam böyle değil ama bunu nasıl düzeltirim?
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.083 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Apelion dedi: Bilgisayarda gördüğünüz gibi saçma sapan bir arayüz ve anasayfadan video açarsam böyle aratıp açarsam böyle değil ama bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Bu arayüzün nasıl açılıp kapatılabildiğini bulabildiniz mi? Bende bu arayüze geçmek istiyorum çünkü.
Apelion dedi: Bilgisayarda gördüğünüz gibi saçma sapan bir arayüz ve anasayfadan video açarsam böyle aratıp açarsam böyle değil ama bunu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Bu arayüzün nasıl açılıp kapatılabildiğini bulabildiniz mi? Bende bu arayüze geçmek istiyorum çünkü.
BGlulud Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #3 WukuWukong dedi: Bu arayüzün nasıl açılıp kapatılabildiğini bulabildiniz mi? Bende bu arayüze geçmek istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Bence hiç değişme çok kötü ve resimdeki gibi arada bir buga girip bunlar çıkıyor tam ekran yapınca da gitmiyor çok kötü.
WukuWukong dedi: Bu arayüzün nasıl açılıp kapatılabildiğini bulabildiniz mi? Bende bu arayüze geçmek istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Bence hiç değişme çok kötü ve resimdeki gibi arada bir buga girip bunlar çıkıyor tam ekran yapınca da gitmiyor çok kötü.