YouTube anasayfasına her girdiğimde (Firefox son sürüm) aşağıdaki görselin olduğu sayfaya yönlendiriyor ve devamlı olarak kendini yenileyerek sayfada kalmaya devam ediyor. (Belli bir YouTube kanalına değil de izlediğim kanalların o anki son "post" kısmına).
Eklentilerin sorun olabileceğini düşünerek tüm eklentileri kaldırmama rağmen hala sorun devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
Daha önce tarayıcıyı sıfırlamayı ve silip tekrar baştan kurmayı denemiştim. Sonuç alamamıştım. Firefox' un eski bir sürümünü yükleyip son sürüme firefox üzerinden güncelleme yapınca sorun çözüldü. Geç cevap verdiğim için özürler.