emirhanhacidogan Femtopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 YouTube bir gün açtım böyle kaldı. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Tam ekran yapınca da kötü gözüküyor. Dosya Ekleri s.PNG 1,9 MB · Görüntüleme: 225
YouTube bir gün açtım böyle kaldı. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Tam ekran yapınca da kötü gözüküyor.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #2 Bende de öyle sanırım YouTube görünüşünü değiştirdi.
emirhanhacidogan Femtopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #4 arkadaşlarımda düzgün google dan olabilirmi
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #5 @emirhanhacidogan Bende yok şu an ama dün vardı YouTube yeni şeyler deniyor gider yakında diye düşünüyorum çünkü mobildeki reklamı atla tuşu haftada en az 1 kere değişiyor.
@emirhanhacidogan Bende yok şu an ama dün vardı YouTube yeni şeyler deniyor gider yakında diye düşünüyorum çünkü mobildeki reklamı atla tuşu haftada en az 1 kere değişiyor.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #6 emirhanhacidogan dedi: Arkadaşlarımda düzgün Google'dan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok dostum çoğu bilgisayarlara gelmemiş olabilir yavaş yavaş herkese getiriyorlar.
emirhanhacidogan dedi: Arkadaşlarımda düzgün Google'dan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok dostum çoğu bilgisayarlara gelmemiş olabilir yavaş yavaş herkese getiriyorlar.
emirhanhacidogan Femtopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #7 FelliX dedi: Yok dostum çoğu bilgisayarlara gelmemiş olabilir yavaş yavaş herkese getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... biliyorumda çok kötü olmuş eskisi daha iyiydi
FelliX dedi: Yok dostum çoğu bilgisayarlara gelmemiş olabilir yavaş yavaş herkese getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... biliyorumda çok kötü olmuş eskisi daha iyiydi
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Nisan 2024 #8 Her yeni şeyden şikayetçi olmak yerine yeniliği benimseyin artık.
yemoştrrrr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.468 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #9 575457 dedi: Her yeni şeyden şikayetçi olmak yerine yeniliği benimseyin artık. Genişletmek için tıkla... Hem katılıyorum hem de katılmıyorum evet yenilik olmalı ama kullanıcıların sevdiği şekilde olmalı kullanıcıların fikirleri sorulmalı.
575457 dedi: Her yeni şeyden şikayetçi olmak yerine yeniliği benimseyin artık. Genişletmek için tıkla... Hem katılıyorum hem de katılmıyorum evet yenilik olmalı ama kullanıcıların sevdiği şekilde olmalı kullanıcıların fikirleri sorulmalı.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #10 Bence güzel olmuş yorumların sağda olması. Bir şey indirirken veya bakarken genelde yorumlara bakıyoruz. Sağda olması güzel bence.
Bence güzel olmuş yorumların sağda olması. Bir şey indirirken veya bakarken genelde yorumlara bakıyoruz. Sağda olması güzel bence.