Nohutsuzz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 PC'den YouTube shorts izlerken yorumlar kısmına tıkladığımda ekran hafif kararıyor ama yorumları göremiyorum. Sebebi ne olabilir?
PC'den YouTube shorts izlerken yorumlar kısmına tıkladığımda ekran hafif kararıyor ama yorumları göremiyorum. Sebebi ne olabilir?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.736 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 20 Temmuz 2022 #2 Nohutsuzz dedi: PC'den YouTube shorts izlerken yorumlar kısmına tıkladığımda ekran hafif kararıyor ama yorumları göremiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcı?
Nohutsuzz dedi: PC'den YouTube shorts izlerken yorumlar kısmına tıkladığımda ekran hafif kararıyor ama yorumları göremiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcı?
Nohutsuzz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 467838 dedi: Hangi tarayıcı? Genişletmek için tıkla... google chrome Nohutsuzz dedi: Google Chrome Genişletmek için tıkla... İsim etiketinden de kullandıgım surume ulasabilirsiniz.
467838 dedi: Hangi tarayıcı? Genişletmek için tıkla... google chrome Nohutsuzz dedi: Google Chrome Genişletmek için tıkla... İsim etiketinden de kullandıgım surume ulasabilirsiniz.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.736 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 20 Temmuz 2022 #4 Nohutsuzz dedi: google chrome İsim etiketinden de kullandıgım surume ulasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcı ile denediniz mi?
Nohutsuzz dedi: google chrome İsim etiketinden de kullandıgım surume ulasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcı ile denediniz mi?
Nohutsuzz Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #5 467838 dedi: Başka bir tarayıcı ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Az evvel Microsoft Edge ile yorumlara baktığımda sorunsuz çalıştı. Sanırım ya genel bir bug var Chrome'da veya kullandığım sürüm eski. Bilemiyorum... Hocam sorunu çözdüm. Chrome'u güncelleyince yorumlar okunabilir oldu. İlginiz için teşekkürler. @467838 Son düzenleme: 20 Temmuz 2022
467838 dedi: Başka bir tarayıcı ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Az evvel Microsoft Edge ile yorumlara baktığımda sorunsuz çalıştı. Sanırım ya genel bir bug var Chrome'da veya kullandığım sürüm eski. Bilemiyorum... Hocam sorunu çözdüm. Chrome'u güncelleyince yorumlar okunabilir oldu. İlginiz için teşekkürler. @467838