Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 4 Şubat 2021 #1 Görselde gördüğünüz gibi herhangi bir videoda yorumlara iniyorum hiçbir şey gözükmüyor yorum yazdığım kısım bile yok. Dosya Ekleri bandicam 2021-02-04 19-12-50-546.jpg 105 KB · Görüntüleme: 115
Görselde gördüğünüz gibi herhangi bir videoda yorumlara iniyorum hiçbir şey gözükmüyor yorum yazdığım kısım bile yok.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 4 Şubat 2021 #2 Tarrad1um dedi: Görselde gördüğünüz gibi herhangi bir videoda yorumlara iniyorum hiçbir şey gözükmüyor yorum yazdığım kısım bile yok. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyebilirsiniz, internet hızınız nedir? (Sisteminizi de yazarsanız iyi olur.) (Sisteminizin veya internetinizin hızına bağlı olabilir.)
Tarrad1um dedi: Görselde gördüğünüz gibi herhangi bir videoda yorumlara iniyorum hiçbir şey gözükmüyor yorum yazdığım kısım bile yok. Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyebilirsiniz, internet hızınız nedir? (Sisteminizi de yazarsanız iyi olur.) (Sisteminizin veya internetinizin hızına bağlı olabilir.)
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 4 Şubat 2021 #3 Youtube çerezlerini silin hesaba yeniden girin.
Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 4 Şubat 2021 #4 Luuks dedi: Biraz bekleyebilirsiniz, internet hızınız nedir? (sisteminizi de yazarsanız iyi olur.) (sisteminizin veya internetinizin hızına bağlı olabilir.) Genişletmek için tıkla... Upload: 4.2 Anakart: ASUSTeK Computer ınc. B75M-A. İşlemci: Intel Pentium G2020 2.90 GHz. Ram: 4 GB. Ekran kartı: ATI Radeon HD 3400 series. Chitose dedi: YouTube çerezlerini silin hesaba yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Olmadı
Luuks dedi: Biraz bekleyebilirsiniz, internet hızınız nedir? (sisteminizi de yazarsanız iyi olur.) (sisteminizin veya internetinizin hızına bağlı olabilir.) Genişletmek için tıkla... Upload: 4.2 Anakart: ASUSTeK Computer ınc. B75M-A. İşlemci: Intel Pentium G2020 2.90 GHz. Ram: 4 GB. Ekran kartı: ATI Radeon HD 3400 series. Chitose dedi: YouTube çerezlerini silin hesaba yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Olmadı
ilhami77 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Chitose dedi: Youtube çerezlerini silin hesaba yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Bende bu dedikleriniz işe yaramadı başka bir problem var gibi görünüyor.
Chitose dedi: Youtube çerezlerini silin hesaba yeniden girin. Genişletmek için tıkla... Bende bu dedikleriniz işe yaramadı başka bir problem var gibi görünüyor.
İkr Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #6 Hocam Edge mi kullanıyorsunuz? Edge kullanıyorsanız çözümü biliyorum.
ilhami77 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #7 Youtube hesaptan çıkıp tekrar girme,tarayıcı önbelleği silme,Youtube geçmişi temizleme vs işe yaramadı.En son Firefox yükledim ve sorun düzeldi.
Youtube hesaptan çıkıp tekrar girme,tarayıcı önbelleği silme,Youtube geçmişi temizleme vs işe yaramadı.En son Firefox yükledim ve sorun düzeldi.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 7 Nisan 2021 #8 İkr dedi: Hocam Edge mi kullanıyorsunuz? Edge kullanıyorsanız çözümü biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet altta o yüzden Google var.
İkr dedi: Hocam Edge mi kullanıyorsunuz? Edge kullanıyorsanız çözümü biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet altta o yüzden Google var.